Socată cu zvâc – 300 ml

10,00 lei

Kofi Ti reinterpretează socata clasică. Socata cu zvâc are o rețetă originală ce inglobează câteva produse naturale românești – socul și oțetul de caise – alături de scoarța de cinchona (arborele de chinină), cardamom și lavandă. O explozie de gusturi și arome.

SIROP DE SOC PÂRÂUL FURNICII
Florile de soc culese de sătenii din Bunești în primele zile de vară sunt infuzate la rece pentru trei zile în atelierul de la Părâul Furnicii de către Sorin Neculae.

OȚET DE CAISE CERBUL ACRU
Produs la Fabrica de Oţet Slatina, cu tradiţie din anul 1970, oţetul premium de caise Cerbul Acru este obţinut prin lentul proces de fermentare naturală în acetătoare de lemn.

INGREDIENTE: apă filtrată, sirop de soc de la Pârâul Furnicii (apă, flori de soc, zahăr, lămâie, acidifiant: acid citric), sirop de cinchona (apă, scoarţa copacului de chinină, zahăr, acidifiant: acid citric), oţet din vin și caise de la Cerbul Acru, lavandă, cardamom, dioxid de carbon.
Conţine chinină naturală.

În stoc

Descriere

Kofi Ti este primul atelier de cold brew și craft soda din România. Dar totul începe cu o poveste.  Kofi Ti este o poveste ţesută în jurul gusturilor şi aromelor, a naturii şi a lucrurilor simple redescoperite, o poveste inspirată de călătorii şi mânată de plăcerea de a crea.

Echipa din spate işi urmăreşte pasiunea din 2017, inventând şi producând băuturi artizanale cu gusturi noi, surprinzătoare, folosind reţete originale și doar ingrediente naturale raw, provenite din toate colţurile lumii – din Columbia, Bolivia, Italia, Magagascar, Ecuador, India, China sau Sri Lanka.
mai mult…