Politica de retur

Cumparatorul poate returna orice produs in 14 zile CALENDARISTICE de la intrarea in posesie si vanzatorul este obligat sa-i returneze banii in maxim 14 de zile de la primirea notificarii de retragere. Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând formularul de mai jos:

    Pentru a respecta termenul limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere. Pentru a va exercita dreptul de retragere, trebuie sa returnati produsul in aceeasi stare in care v-a fost predat, insotit si de toate documentele originale ca: factura, eticheta producator, manual utilizare, certificat de garantie.

    Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile CALENDARISTICE de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

    Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

    Garantia este data de producator. Produsul aflat in garantie se trimite la magazinele firmei Teo's Cafe SRL din si conform legii produsul se preda cumparatorului in termen de 14 zile de la primirea lui.

    Daca intampinati probleme legate de o comanda, probleme care nu par a putea fi rezolvate prin email, unul din colegii nostrii va pot da informatii la numarul de telefon 0753 024 255 sau prin email la: contact@teoscafe.ro.