DESPRE NOI

Povestea noastră începe în noiembrie 2010. Atunci, Teofil Bozbiciu și Narcis Macovei, doi tineri hotărâți să aibă propria afacere, și-au pus în aplicare visul și viziunea și au deschis Teo`s Cafe, primul coffee shop To Go din Iași. Era pentru prima oară când oamenii puteau să își ia cafeaua la pachet, într-un pahar de carton cu capac și să își continue activitățile zilnice, savurând din când în când câte o gură de cafea delicioasă. Ideea a avut un mare succes, pentru că le oferea ieșenilor mai multe avantaje: puteau să își bea cafeaua oriunde, beau cafea de specialitate și susțineau o afacere locală.

Totul a pornit cu primul spațiu din preajma Universității, unde puteai vedea o mulțime de studenți sau profesori urcând și coborând Copoul și ținând în mână un pahar de cafea de la Teo`s Cafe. 

Image

De atunci și până acum, am împânzit cu vestitele pahare To Go nu doar Copoul, ci întregul oraș. Ba mai mult, ne-am extins și în celălalt capăt de țară și am deschis la Cluj 2 francize. În prezent, avem 7 spații Teo`s Cafe în Iași, 2 francize la Cluj-Napoca și multe alte planuri de extindere pentru toți cei care vor să preia o franciză, oriunde în țară.

În noiembrie 2019, la aniversarea primilor 9 ani de Teo`s Cafe, am lansat Teo`s Cafe Concept - Home & Office, primul hub tip showroom din zona Moldovei, unde se găsesc cele mai bune soluții pentru prepararea corectă a cafelei, atât pentru acasă, cât și în HoReCa. Este un concept nou, unde oamenii pot veni să testeze, să învețe, să primească consultanță de specialitate și să cumpere de la cafea, ceai și ciocolată caldă, până la aparatură, ustensile și metode alternative de preparare a cafelei, acasă, la birou sau la restaurant. Aici organizăm evenimente cu și despre cafea, atât pentru specialiștii în domeniu, cât și pentru publicul larg sau pentru companiile care își doresc un altfel de teambuilding pentru angajații lor. 

Suntem prezenți la toate evenimentele și festivalurile importante din oraș, suntem aici dacă ai nevoie de cafea și ceai pentru evenimentele pe care le organizezi și, bineînțeles, te așteptăm oricând la unul dintre spațiile Teo`s Cafe, unde echipa noastră de barista îți va prepara cafeaua perfectă pentru tine!

Istoria Teo`s Cafe

 • 2010

  Deschidem primul spațiu Teo`s Cafe, pe Copou și devenim primul Coffee Shop To Go din Iași

 • 2011

  Dezvoltăm propriul blend de cafea Teo`s Cafe, produs de către Gourmet Coffee, producător de cafea cu peste 20 de ani de experiență;

 • 2011

  Deschidem al doilea Coffee Shop Teo`s Cafe, la Universitatea de Medicină și Farmacie;

 • 2011

  Deschidem al treilea Coffee Shop Teo`s Cafe, în zona Axa Niciman;

 • 2013

  Intrăm și pe zona de mall-uri și deschidem primul Coffee Shop Teo`s Cafe în Iulius Mall;

 • 2013

  Începem să fim prezenți la festivalurile locale și la evenimentele publice și private din Iași;

 • 2014

  Intrăm și în a treia zonă studențească din Iași și deschidem Teo`s Cafe la căminul T17 din Campusul Tudor Vladimirescu;

 • 2015

  Deschidem un nou spațiu în zona pietonală de pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt;

 • 2015

  Începem programul de francizare Teo`s Cafe și deschidem prima franciză la Cluj-Napoca, pe Strada Memorandului;

 • 2016

  Deschidem un nou spațiu în Piața Unirii, într-una dintre cele mai aglomerate zone din Iași;

 • 2017

  Co-organizăm primul concurs de barista din Iași;

 • 2017

  Apare a doua franciză Teo`s Cafe în Cluj-Napoca, pe Bulevardul 21 decembrie;

 • 2018

  Ajungem și în inima orașului și deschidem un nou Coffee Shop în Palas Mall;

 • 2019

  Preluăm conducerea Hangariada și organizăm cea de-a noua ediție a singurului festival de artă și zbor din România;

 • 2019

  Lansăm un nou concept premium unic în zona Moldovei: Teo`s Cafe Concept – Home & Office