Primiți cu vești bune și cafea?

O perioadă ca diminețile fără cafea

Dacă ne spunea cineva anul trecut că în primăvara lui 2020 vom avea închise Coffee Shop-urile și că vom sta izolați atâta amar de vreme, cu siguranță că am fi râs. Tare! Noi eram obișnuiți să zburdăm de colo-colo și să facem cafea după cafea, așa că nici prin gând nu ne trecea să ne oprim măcar pentru o clipă. Știți prea bine ce zicem aici, că doar nu suntem singurii care trec prin asta!

Pandemia ne-a pus și pe noi într-o situație… hai să spunem că e ca diminețile fără cafea. Greu și inimaginabil, nu? Exact! Am stat departe de voi, am închis de tot unele dintre Coffee
Shop-urile Teo’s Cafe, am renunțat la franciza de la Cluj-Napoca și am pus pe hold mai toate proiectele care trebuiau să se desfășoare în perioada asta. A fost nu greu, ci foarte greu!

Recunoscători vouă

Dar nu suntem aici ca să ne plângem, ci ca să găsim soluții! În plus, ne-a ajutat enorm faptul că voi ați continuat să comandați cafea și produse din shop-ul online, că v-ați implicat în campania pentru medici și că ne-ați ajutat să facem bine împreună. Și pentru asta vă suntem extrem de recunoscători și vă mulțumim din toată inima!

Așa că în toată perioada asta, nu am stat degeaba! Mai mult, pe lângă onorarea de comenzi online pentru voi, am pus la punct în detaliu măsurile de siguranță pentru redeschidere.
Așa că acum avem deschise 3 dintre Coffee Shop-urile Teo’s Cafe, de la care puteți veni să vă luați cafeaua preferată. Vedeți programul aici!

Inaugurăm 3 noi Coffee Shops

Dar am mai făcut ceva! Ei, cum credeați că stăm noi așa cuminți de tot, fără să punem la cale revenirea în forță? Păi cum să stăm noi departe de voi, când cea mai mare bucurie a noastră e atunci când vă facem cafea și vă vedem zâmbind după prima gură?

Așa că avem surprize și vești bune: urmează să inaugurăm 3 noi Coffee Shops Teo’s Cafe în Iași, dintre care unul e în sistem de franciză. Celelalte două sunt concepte noi: pe de o parte, vom avea un Coffee Shop cu un meniu mai bogat in produse și, pe de altă parte, un proiect nou numit Teo’s Cafe Lobby, o cafenea cu peste 70 de locuri, într-un complex de birouri.
Sună bine, așa-i?

Dar stați, că nu am terminat! Ne-am propus ca până la finalul anului să avem în total 10 Coffee Shops Teo’s Cafe în Iași și să venim cu un nou tip de franciză. Dar vă povestim despre ele la momentul oportun, în funcție și de cum se mișcă lucrurile cu pandemia.

Hai la o cafea cu povești!

Până atunci, vom continua din această vară cu poveștile din campania 10 de Teo’s, pentru că acum, cu atât mai mult, e un 10 pe care sigur îl vom ține minte pentru tot restul vieții.

Între timp, vă așteptăm la cele 3 Coffee Shops Teo’s Cafe, pe care le-am redeschis de o săptămână deja, iar de luni, 25 mai, redeschidem și Concept Store! Am luat toate măsurile necesare pentru siguranță, curățenie, igienizare și păstrare a distanței, așa că puteți să veniți cu încredere la o cafea, că tare ne mai e dor de voi și de poveștile create în jurul unui pahar cu cafea!