Câți bani am strâns împreună cu tine în campania Pink Winter?

Parcă mai ieri era 2 decembrie și anunțam campania Pink Winter. Știi tu, campania prin care la orice chai Pink Winter pe care îl cumpărai, doi lei se duceau către organizația Salvați Copiii: un leu de la noi, un leu de la tine. Și uite așa, împreună, făceam iarna mai roz copiilor.

Nici măcar nu am apucat să facem mare tam-tam pe campania asta. Pentru că noi am tot sperat să vină iarna adevărată, cu zăpadă și toate cele și să implementăm toate ideile pe care le aveam în materie de promovare. Dar oamenii au reacționat imediat și ni s-au alăturat încă de la început. Toți voiau să se implice, să ajute, să facă o faptă bună, în timp ce savurau un Pink Winter delicios. Chiar dacă afară nu era chiar „winter”. Așa că am lăsat campania să curgă de la sine.

Bine, aveam și toate elementele de succes (toate, mai puțin iarna care nu a mai venit, evident): aveam o cauză bună și o organizație de încredere pentru care strângeam banii, aveam un produs inedit și extrem de savuros, pe care nu aveai cum să nu-l îndrăgești și te aveam pe tine, clientul Teo`s Cafe, implicat, săritor, loial, deschis și mereu acolo atunci când îți propunem să facem lucruri bune împreună. Și pentru asta îți suntem extrem de recunoscători și îți mulțumim din inimă!

Îți mulțumim pentru fiecare pahar de Pink Winter pe care l-ai cumpărat în cadrul campaniei noastre! Îți mulțumim pentru că ai încercat imediat acest produs premium, vegan și natural din gama Fonte, în care am adunat echilibrul perfect dintre scorțișoară, ghimbir, ceai negru, sfeclă și lapte! Îți mulțumim pentru că ți-ai adus și prietenii la Teo`s Cafe și ați făcut împreună fapte bune! Îți mulțumim pentru fiecare postare din social media și fiecare story despre Pink Winter! Îți mulțumim că, împreună, am făcut viața unor copii un pic mai roz!

Am reușit să strângem în cele trei luni de așa-zisă iarnă 770 ron, sumă care va ajunge săptămâna aceasta la organizația Salvați Copiii, Filiala Iași. Dacă vrei să îi ajuți în continuare pe oamenii simpatici de la Salvați Copiii și, implicit, pe copiii care beneficiază de programele lor, atunci citește interviul pe care i l-am luat lui Radu Cristin, Specialist Comunicare și Fundraising la Salvați Copiii și află cum te poți implica!

Între timp, noi ne pregătim să lansăm alte și alte campanii, așa că rămâi neapărat prin preajmă! Suntem pe Facebook, pe Instagram și, bineînțeles, în toate spațiile Teo`s Cafe din Iași și Cluj-Napoca, cu care te-ai obișnuit deja! Poate că nu a fost o iarnă roz, dar cu siguranță urmează o primăvară colorată!