Cum ne-am distrat când Radio HIT a emis în direct de la Teo`s Cafe

 

Ne place să facem tot timpul mai mult decât cafea. Pentru că ideea de cafea bună în sine înseamnă mai mult. E o experiență, e o stare, e o amintire. E acel-ceva care te face să zâmbești. Așa că vineri, în ultima zi de ianuarie, am făcut ce știm noi mai bine: am asociat cafeaua bună cu o nouă experiență inedită. Una la radio. Dar nu, nu ne-am dus noi la radio, ci am adus radioul la noi. Și uite așa, vineri, prietenii de la Radio HIT au venit cu studioul mobil în cel mai nou spațiu Teo`s Cafe, de unde au transmis live matinalul Play the Day, cu Andrei Ivașc.

Pe lângă muzica bună, știrile atractive și atmosfera inedită, ne-am făcut și noi simțită prezența în emisiune, alături de invitații noștri și ne-am distrat cum nu am mai făcut-o de multă vreme. La microfon au venit pe rând Teofil Bozbiciu, Andreea Marc, Daniela Coman, Andrei Popa și Sorin Enghel, fiecare dând din casă despre domeniul la care este cel mai bun. Poți să citești, să vezi și să auzi mai jos cum a fost fiecare intervenție!

Teofil Bozbiciu este cel care, alături de Narcis Macovei, a fondat Teo`s Cafe în urmă cu 10 ani și a adus pentru prima oară conceptul de cafea To Go în zona Moldovei. Așa că Teo a povestit la radio cum a fost începutul, ce s-a întâmplat în toți acești 10 ani, cum s-a dezvoltat rețeaua Teo`s Cafe cu cele 7 cafenele în Iași și 2 francize în Cluj-Napoca, ce găsesc oamenii la Teo`s Cafe și, bineînțeles, ce ar trebui să știe un consumator de cafea. Nu au lipsit nici discuțiile despre comunitate, despre industria de cafea și despre cât de important este ca firmele să își unească forțele și să aducă cele mai bune servicii pentru comunitate.

Andreea Marc a fost unul dintre primii clienți și prieteni Teo`s Cafe, susținându-i pe băieți de fiecare dată, în tot ceea ce au făcut. S-a alăturat oficial echipei în 2019, atunci când Teo`s Cafe a preluat organizarea festivalului Hangariada și și-au unit forțele pentru a oferi comunității ieșene un festival inedit. Așa că Andreea a povestit despre Hangariada, despre comunitate, dar și despre radio, o industrie în care a lucrat și ea și care nu are cum să nu te prindă.

Daniela Coman este fondatoarea Jassyro, alături de soțul său, Silviu. Jassyro este un concept de cafenea de familie, deschis în urmă cu 5 ani, în centrul orașului. Daniela a explicat cum de a venit într-o altă cafenea și de ce nu crede în ideea de concurență. Daniela a făcut în direct, împreună cu Teo, o sesiune de cupping și l-au învățat pe Andrei Ivașc, dar și pe ascultători câteva dintre cele mai importante secrete ale cafelei.

Andrei Popa este unul dintre fotografii oficiali Teo`s Cafe și Hangariada, specializat pe evenimente, concerte și festivaluri. Pe lângă talentul indiscutabil și pe lângă charisma unică, Andrei are și o poveste atractivă, pe care o poți asculta aici, alături de multe alte destăinuiri despre meseria de fotograf.

Sorin Enghel este Comandant la Aeroclubul „Alexandru Matei” din Iași și partener de nădejde al festivalului de artă și zbor Hangariada. Nu putea să lipsească din emisiunea în care Teo`s Cafe a fost gazdă, așa că l-am ascultat cu mare plăcere povestind despre meseria de pilot, despre activitatea de la Aerodrom, despre cursurile de parașutism și planorism gratuite pentru tineri și despre colaborarea excelentă cu Hangariada.

Nici nu știm cum au trecut cele 3 ore de emisie, atât de bine ne-am simțit vineri în această aventură unică la radio. Iar dacă vrei să asculți și tu varianta audio, cât îți faci treburile zilnice, să știi că ai aici înregistrarea variantei a tot ceea ce s-a discutat, fără pauzele de muzică.

Și, bineînțeles, așteptăm să ne spui cum ți s-a părut și dacă crezi și tu că ar trebui să mai facem. Pentru că noi de abia așteptăm următoarea aventură de genul ăsta și următoarele provocări care să ne aducă mai aproape de tine!

Dacă vrei să vezi mai multe fotografii făcute de Andrei Popa în timpul emisiei (bineînțeles că vrei), poți să le vezi pe pagina de Facebook Teo`s Cafe!