Brew at home 101: 3 metode de cum să-ți prepari singur cafeaua acasă

Te-ai obișnuit să vii pe la noi ori de câte ori vrei o cafea bună, un ceai delicios sau o ciocolată caldă. Dar… cum ar fi să te învățăm să îți faci și tu o cafea bună acasă? Știi tu, pentru acele momente în care nu ai chef să ieși. Sau poate pentru că vrei pur și simplu să înveți ceva nou și util ție, cum ar fi să știi cum se face corect o cafea acasă, chiar dacă tu nu ești barista. Și pentru că suntem niște simpatici teosebiți și pentru că anul acesta împlinim 10 ani, lansăm seria de evenimente Brew at Home 101, în care tu vei învăța direct de la specialiștii Teo’s Cafe toate informațiile și secretele despre această băutură pe care o iubim atât de mult: cafeaua.

Primele secrete le destăinuim pe 1 februarie, în prima sâmbătă din luna februarie, de la ora 16:00. Ce vei învăța mai exact?

  • 3 metode alternative de preparare a cafelei acasă: French Press, Aeropress, Chemex/V60;
  • Care sunt regulile de aur în prepararea cafelei acasă;
  • Cum să depozitezi corect cafeaua?
  • Cum să îți macini singur cafeaua?
  • Cum să prepari cafeaua în funcție de originea ei?
  • Cum se utilizează filtrul?
  • Care este rolul apei în prepararea cafelei și cum putem testa apa?
  • Cum se curăță corect aparatele de preparare a cafelei acasă?
  • De ce bem cafeaua așa?

Plus că ai ocazia nu doar să îți prepari singur cafeaua, pe loc, folosind aparatele pe care le poți lua apoi cu tine acasă, alături de cafeaua de care te-ai îndrăgostit, dar poți discuta cu echipa de baristas Teo’s Cafe și poți întâlni oameni ca tine, dornici să afle secretele cafelei și să trăiască noi experiențe.

Unde ne întâlnim? În cel mai nou spațiu Teo’s Cafe Concept – Home & Office, un concept unic în zona Moldovei, unde ai șansa să descoperi cele mai bune soluții pentru prepararea cafelei, atât pentru acasă și birou, cât și pentru industria HoReCa.

Pe 1 februarie, de la ora 16:00, îți facem cunoștință nu doar cu metodele de preparare a cafelei, ci și cu Ionela Mihăilă, barista Teo’s Cafe, care te va purta în această fascinantă călătorie cu aromă de cafea și voie bună:

„Pentru mine, ceea ce ar fi trebuit să fie doar un job în perioada de studenție, s-a transformat într-o pasiune și o adevărată responsabilitate. Cafeaua este chimie, parfum și plăcere. Lucrez la Teo’s Cafe de 4 ani și pot spune cu mâna pe inimă faptul că în fiecare zi descoperim lucruri noi despre cafea și tehnologia din domeniu. Așadar, haideți să ne bucurăm de cafea! Zi de zi!”

Cum poți participa la eveniment? Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate și necesită înscrierea obligatorie prin acest formular. Avem doar 10 locuri disponibile, exact câți ani facem în 2020, așa că dacă vrei să fii printre primii 10 oameni care află secretele cafelei, înscrie-te repede și hai la cursurile Brew at Home 101!

Așadar, pe 1 februarie, de la 16:00 la 18:00, ne întâlnim la Teo’s Cafe Concept – Home & Office, pe Bulevardul Nicolae Iorga 51C, la prima întâlnire Brew at Home 101!

Vezi aici evenimentul de pe Facebook!