De ce să preiei o franciză Teo`s Cafe în orașul tău

Peste 2 miliarde de cești de cafea sunt consumate în fiecare zi, în toată lumea. Românii consumă cam 2,5 kilograme de cafea pe an. Iar cifrele arată că numărul este în continuă creștere. Mai ales în industria de cafea To Go. Oamenii vor să aibă cafeaua cât mai aproape și cât mai rapid, indiferent dacă e la micul-dejun, într-o pauză de muncă sau la o întâlnire cu un prieten sau un partener de afaceri. Și mai important: își doresc o cafea bună, de calitate, care nu doar să îi ajute să își mențină energia zilnică, ci și să le ofere acel gust irezistibil și acea aromă unică de cafea de specialitate.

Noi am fost cei care au inovat industria și am adus prima dată la Iași conceptul de cafea To Go. De aproape 10 ani, aducem zâmbete la To Go clienților TEOsebiți din Iași, prin cele 7 Coffee Shops Teo`s Cafe. De 5 ani de zile, zâmbetele au ajuns și la Cluj-Napoca, unde au fost preluate primele francize Teo`s Cafe. Anul acesta, este rândul tău să preiei o franciză Teo`s Cafe în orașul tău și să simți atât aroma inconfundabilă de cafea, cât și gustul succesului în afaceri.

Care sunt avantajele când deții o franciză Teo`s Cafe?

Există mai multe avantaje să deții o franciză, mai ales când e vorba de o franciză în domeniul cafelei, a unui brand îndrăgit, cu 10 ani de experiență:

 1. Nu trebuie să o iei de la zero, pentru că ai la îndemână organizația-mamă, iar brandul este deja unul mare;
 2. Nu mai ai un șef care să îți spună ce să faci, ci ești propriul șef și ai propriii angajați;
 3. Ai sprijin constant din partea Teo`s Cafe, pentru orice ai nevoie, de la birocrație până la specializări în domeniu;
 4. Ai acces la informațiile din rețea și prioritate ori de câte ori vrei să preiei încă o franciză;
 5. Nu trebuie să mai investești și să îți mai bați capul cu partea de marketing, pentru că facem noi totul;
 6. Poți să adaugi în meniu produsele tale și poți veni cu tot felul de propuneri de dezvoltare, pe care le discutăm împreună, la fiecare pas;
 7. Cafeaua, ceaiul și produsele conexe dintr-un Coffee Shop se consumă la orice oră din zi și în orice anotimp, astfel că nu depinzi de o afacere de sezon;
 8. Le aduci oamenilor zâmbetul pe buze în fiecare zi;
 9. Îi înveți pe oameni să bea corect o cafea și educi publicul cu privire la ce înseamnă o cafea bună, de calitate;
 10. Industria cafelei To Go este într-o continuă expansiune, așadar pregătește-te să participi la scrierea unor file importante și de mare succes din istoria cafelei To Go din România.

Hai să vorbim despre cifre!

În momentul în care decizi că vrei să deții o franciză și, mai ales, una Teo`s Cafe, iată ce mai trebuie să știi:

 • Taxa de francizare este de 5.000 euro și nu este negociabilă. Negocierea taxei poate fi aplicată de la două francize în sus;
 • Investiția inițială este de 14.000 – 30.000 euro, în funcție de mărimea spațiului și include aparatura și mobilierul;
 • Redevența lunară este de 0,25 lei/produs și se aplică la produsele Teo`s Cafe;
 • Redevență marketing: 0.05 lei/produs;
 • Tip contract: franciză simplă;
 • Durata contractului de franciză: 5 ani.

Dacă tot ce ai citit până acum te-a convins că tu ești persoana potrivită să preiei una dintre următoarele francize Teo`s Cafe, atunci primul pas este să ne dai repede de veste. Și să știi că avem deja pregătite două spații în Galeriile Comerciale din hypermarketurile Kaufland din Iași, care te așteaptă să le iei în primire. Ești gata?

Indiferent dacă vrei o franciză Teo`s Cafe în Iași sau în orice alt oraș din România, ia legătura cu noi, întreabă-ne, propune-ne și hai să crești alături de noi! Bineînțeles, în aroma inconfundabilă de cafea!

Află toate informațiile de care ai nevoie de pe pagina noastră de Franciză, completează formularul și hai să povestim despre franciza ta Teo`s Cafe!