Încearcă Pink Winter, noua vedetă a iernii de la Teo`s Cafe

Când zici „iarnă”, te gândești fie la alb, fie la roșu. Și nu, nu vorbim despre vin, nici măcar despre vin fiert! Dar ce-ar fi ca iarna aceasta să fie… roz? Da, roz! Gândește-te puțin! A fost un an atât de agitat și cauți cu atâta ardoare acea liniște de sărbători, încât simți nevoia să te deconectezi și să vezi viața măcar un pic mai roz.

Așa că am creat „vedeta iernii” la Teo`s Cafe! Bine… a doua, după Moș Crăciun, bineînțeles! Și am făcut-o… roz! E Pink Winter, chai-ul natural și aromat, care îți va fi alături iarna aceasta și care îți va încălzi nu doar mâinile, ci și inima. Pentru că dacă îți iei cât mai multe pahare cu chai de la Teo`s iarna aceasta, vei putea face tot pe atâtea fapte bune! Dar îți povestim imediat și despre asta.

Până una-alta, hai să-ți povestim de ce e atât de special chai-ul acesta, pe care poți să îl savurezi chiar de astăzi de la oricare spațiu Teo`s Cafe din Iași și Cluj! E un produs din gama premium Fonte, vegan, natural și extrem de delicios, care accentuează:

Scorțișoara, acea aromă inconfundabilă specifică iernii;
Ghimbirul fix cât trebuie, ca să te ferească de răceli în sezonul rece;
Ceaiul negru, care îți dă energie și poftă de viață;
Sfecla, cea care dă culoarea naturală ceaiului și care îți face mai roz ziua și iarna, deopotrivă;
Laptele, ca să îți aducă aminte de copilărie și să dea chai-ului textura densă și plină de arome.

E băutura perfectă pentru tine, adultul modern și activ de astăzi, care are nevoie de energie și căruia îi place să scoată la iveală din când în când copilul din el. Cel căruia, mereu grăbit și ocupat, îi e dor de un pahar cu lapte cald, de acele arome din copilărie, de ceva bun, care să îi încălzească sufletul. Și asta face Pink Winter: te încălzește pe timp de iarnă și îți dă energia necesară să faci toate acele lucruri pe care ți le dorești.

E mai mult decât un alint de iarnă. E prietenul de nădejde, pe care îl iei peste tot cu tine, pe stradă, acasă, la birou. E acea băutură pe care o alegi de fiecare dată când te simți singur, când ți-e dor de acasă, când ai nevoie de o mică încurajare. Așa, cât să vezi viața un pic mai roz!

Și cel mai important este că îi poți ajuta și pe ceilalți să vadă viața mai roz, cu fiecare pahar de Pink Winter pe care îl cumperi de la Teo`s Cafe. Pentru că am lansat acest chai special în parteneriat cu Salvați Copiii Iași, cu scopul de a le oferi copiilor din medii defavorizate condiții mai bune de viață, precum și șansa unei copilării normale, din care să nu lipsească hrana, îmbrăcămintea, încălțămintea și în care accesul la educație să fie facil, iar pofta de joacă la locul ei.

Așa că la fiecare pahar de chai Pink Winter la 11 lei pe care îl cumperi de la Teo`s Cafe, 2 lei merg către Salvați Copiii: un leu de la tine, un leu de la noi. Pentru că doar împreună le putem face copiilor viața mai roz!

Așadar, între 2 decembrie 2019 și 29 februarie 2020, cât ar trebui să stea sezonul rece pe la noi, facem împreună iarna mai roz! Ne bazăm pe tine! Vezi că numărăm pe bune, deci poți să verifici în fiecare zi aici cât de bine, pardon de roz, s-au mișcat oamenii la capitolul chai și fapte bune.

Acum te lăsăm să încerci un Pink Winter și să le dai de veste tuturor că în următoarele 3 luni pot face împreună cu Teo`s Cafe o viață mai roz pentru copii!