Am lansat Teo`s Cafe Concept – Home & Office

Noiembrie 2010 a fost momentul în care a început povestea Teo`s Cafe. Cu un vis, cu o viziune, cu doi nebuni încăpățânați care erau convinși că pot educa publicul și că pot aduce cafeaua de calitate în viața ieșenilor. Am fost primii care au adus la Iași conceptul de To Go și am împânzit nu doar Copoul, ci tot orașul cu vestitele pahare cu capac, în care oamenii își purtau cu mândrie, peste tot, cafeaua lor de suflet.

De atunci, am crescut cu fiecare an și am investit atât în noi, cât și în comunitate. De la un spațiu mic cu doi oameni în inima Copoului, am ajuns la 7 spații și 27 de angajați în inimile oamenilor din întregul Iași, plus 2 francize în Cluj-Napoca. Suntem prezenți la toate evenimentele importante din oraș și suntem determinați să creștem și mai mult în următorii ani.

Ce înseamnă Teo`s Cafe Concept – Home & Office

Anul acesta, după cei 9 ani de Coffee To Go, am trecut la următorul nivel și am deschis cel de-al șaptelea spațiu Teo`s Cafe, cu un concept nou și o divizie premium, de care Iașul avea mare nevoie. Așa că sâmbătă am lansat Teo`s Cafe Concept Home & Office, un hub tip showroom în care găsiți cele mai bune soluții pentru prepararea corectă a cafelei. Este un concept nou, în care oamenii pot veni să testeze, să afle informații și să cumpere de la cafea, ceai și ciocolată caldă, până la aparatură, ustensile și metode alternative de preparare a cafelei acasă sau la birou.

E un loc în care oferim consultanță de specialitate, astfel încât consumatorii de cafea să ia cele mai bune decizii pentru acasă și birou, iar proprietarii de cafenele și reprezentanții HoReCa să aibă la îndemână cele mai bune soluții tehnice pentru clienții lor. E spațiul în care vom organiza și noi, și voi cele mai importante evenimente cu și despre cafea și în care vom aduce cei mai importanți specialiști din întreaga lume. E locul în care am adunat cele mai importante branduri din acest domeniu: La Marzocco, Mahlkonig, Barista Space,  Acaia, Fonte, Taf, Hario, Chemex, Vintage Teas, KeepCup,  Wilfa, Brewista, Rhino Coffee Gear.

Teo`s Cafe e despre cafea, oameni și povești

Sâmbătă, la evenimentul de lansare, i-am avut alături pe câțiva dintre cei mai importanți proprietari de cafenele, oameni-cheie din companiile și comunitățile ieșene și prieteni vechi Teo`s Cafe. Și a fost fix genul de sâmbătă seara care ne place nouă, cu oameni de calitate, implicați în comunitate și dornici să facă lucruri bune împreună. Pentru că despre asta este vorba până la urmă la Teo`s Cafe Concept – Home & Office: să ne unim forțele și să le oferim clienților și comunității cele mai bune soluții în materie de ceai și cafea. E mai mult decât cafea de calitate. E despre oameni de calitate și poveștile lor.

Sâmbătă, ne-am bucurat și de prezența lui Kourosh Roshanian, importatorul direct La Marzocco și unul dintre oamenii importanți din evoluția Teo`s Cafe, care ne ține mereu la curent cu cele mai noi tehnologii și trenduri. Nu a lipsit nici sesiunea de cupping cu Ionela și Romulus, doi dintre cei mai îndrăgiți barista Teo`s Cafe, și nici degustarea de produse vegane La Fonte, foarte apreciate de toată lumea. Și, bineînțeles, nu a lipsit nici socializarea la un pahar de vin, oferit cu măiestrie de somelierul Yvona Mardare. Totul, cu emoțiile aferente gazdei evenimentului și celui care de 9 ani de zile este mâna de fier și inima de aur a Teo`s Cafe, Teofil Bozbiciu.

După primii 9 ani de Teo`s Cafe, vă mulțumim fiecăruia dintre voi pentru fiecare cafea savurată la Teo`s, pentru fiecare proiect pe care l-am creat împreună, pentru fiecare prietenie care s-a legat atât de frumos în jurul cafelei noastre. De 9 ani, Teo`s Cafe #TrezesteOrasul și aduce oamenii împreună. Cu acea aromă inconfundabilă și cu acel gust unic de cafea, care îți face ziua mai zâmbitoare.

Și uite așa, de acum vă așteptăm și la cel de-al șaptelea spațiu Teo`s Cafe, la Concept Home & Office, pe Bulevardul Nicolae Iorga 51C, să continuăm să scriem împreună povestea Teo`s Cafe!

Mai multe fotografii făcute de The Phope de la evenimentul de lansare găsiți pe pagina de Facebook Teo`s Cafe